Ajankohtaista

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuuksien paikallinen ja valtakunnallinen arviointi edellyttää organisaatioiden välistä dataa ja kehittämistyötä. HUSin Timo Hakala, Grigori Joffe ja Petri Näätänen pohtivat blogissa, mitä palvelukokonaisuuksien arviointityössä pitää huomioida. 

Tietojohtaminen ry:n historiakatsaus 1997-2022 "Tietopalvelusta tietojohtamiseen - Tieto pääomaksi" julkistettiin keskiviikkona 14.12.2022.

Järjestämme 14.2.2023 klo 9-12 koulutuksen aiheesta Web 3.0 ja metaversumi. Kouluttajana mm. Kristo Lehtonen Sitrasta.

Johdon työpöytänäkymät ja mittaristot ovat näkyvä ja konkreettinen osa tietojohtamista. Jari Ylinen ja Timo Hakala käsittelevät blogissa tekijöitä, joita onnistuneessa johdon työpöytänäkymäprojektissa pitää huomioida. 

Jos liityt Tietojohtaminen ry:n henkilö- tai yhteisöjäseneksi loppuvuoden 2022 aikana, sinun ei tarvitse maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua. Maksat vasta vuoden 2023 jäsenmaksun.

Tiedon ammattilaisten tehtävänä on edistää tiedon johtamista. Lue uusimmasta blogista, miten Tietojohtaminen ry:n hallituksen puheenjohtaja Reija Helenius lähestyy asiaa.

Ylimääräinen jäsenkokous alkaa klo 17.00. Ennen kokousta klo 16.00 alkaen VATT:n yritysesittely sekä Tilannehuone- ja Datahuone-projektien esittelyt. Tilaisuus järjestetään hybridinä. 

Timo Hakala, Leena Keskisaari-Kajaste ja Hanna Tuomi analysoivat blogissa yritysarkkitehtuuria ja tuovat käytännönlähieisiä näkökulmia sen kehittämiseen ja hallintaan.

Tietojohtaminen ry on nimennyt vuoden 2022 Tiedon Taitajat. Kunniakirjat myönnettiin merkittävästä työstä nopeatempoisten data-analyysien tekemiseen yhteiskunnallisen päätöksenteon tueksi.

Tietojohtaminen ry juhlisti 75-vuotista historiaansa Ritarihuoneella 7.9.2022 satapäisen juhlayleisön läsnäollessa.