Tee yrityksestäsi entistä vastuullisempi

Kiinnostaako yritystäsi vastuullisuuden strateginen kehittäminen? Lähde mukaan tietojohtamisen toimintatutkimukseen! Samalla autat LUT-yliopiston graduntekijää.

Tee yrityksestäsi entistä vastuullisempi

Haluaako yrityksesi kehittää strategista vastuullisuutta yhdistettynä tietopääoman johtamiseen osallistavasti ja innostavasti? Onko yritykselläsi intoa vastuullisuusstrategian päivittämiseen koko tiimin osaamista ja kokemusta hyödyntäen? Tai tiedätkö jonkun toisen asiantuntijayrityksen, jota asia kiinnostaa? 

Etsin n. 10-20 hengen yrityksiä toimintatutkimukseen, jossa vahvaan teoriapohjaan ja tutkimustietoon nojaten kartoitamme yhdessä teidän yrityksenne kannalta oleelliset aineettoman pääoman ja sosiaalisen vastuun prioriteetit ja strategiset painopisteet! Tutkimukseni yhdistää innovatiivisella tavalla tietopääoman, sosiaalisen vastuun ja jaetun johtamisen lähestymistavat, ja uskon, että tämä edesauttaa merkittävästi tietoperustaisten yritysten kehittymistä vastuullisemmiksi! 

Tutkimus on osa pro gradu -työtäni LUT-yliopiston Tietojohtamisen ja johtajuuden -ohjelmassa. Lisänäkemystä antaa aiempi VTM-tutkinto ja lähes 15 vuoden kokemus vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä kehittyvillä markkinoilla. Lisätietoja minusta löytyy LinkedIn-profiilistani tai laittamalla viestiä! Olen myös ehdottoman kiinnostunut verkostoitumaan kaikkien vastuullisesta (tieto)johtamisesta kiinnostuneiden kanssa! 

Parhain terveisin
Hanna-Riitta Kurittu

Yhteystiedot:
Email: hanna-riitta.kurittu(a)iki.fi
Mobile +358 50 569 8864 

Viimeksi muutettu: 
28.9.2020