Ajankohtaista

Tilaisuudessa pääset kuulemaan ja tapaamaan laajaa joukkoa alan ammattilaisia sekä verkostoitumaan toisten osallistujien kanssa!

Aika: 12.-13.10.2023
Paikka: Scandic Park, Helsinki (kartalla)

Oletko huomannut uuden sähköisen esitteemme? Kilkkaa kuvaa!

Tilaisuus järjestetään hybridinä, osallistuminen mahdollista joko paikan päällä tai Teamsilla.

Ekosysteemiajattelu ja -työskentely on juurtumassa yhä useamman organisaation strategiseen toimintaan. Järjestämme aiheesta koulutuksen toukokuussa.

Tietoasiantuntija-lehti on Tietojohtaminen ry:n arvostettu jäsenlehti. Haemme nyt lehdelle uutta päätoimittajaa. 

Selvityksen tavoitteena oli kartoittaa tiedolla johtamisen nykytila valtionhallinnon organisaatioissa sekä muodostaa toistettava malli tiedolla johtamisen kypsyystason seuraamiseksi. Selvityksen toteuttivat Creatido ja Tampereen yliopisto yhdessä Valtiokonttorin kanssa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuuksien paikallinen ja valtakunnallinen arviointi edellyttää organisaatioiden välistä dataa ja kehittämistyötä. HUSin Timo Hakala, Grigori Joffe ja Petri Näätänen pohtivat blogissa, mitä palvelukokonaisuuksien arviointityössä pitää huomioida. 

Tietojohtaminen ry:n historiakatsaus 1997-2022 "Tietopalvelusta tietojohtamiseen - Tieto pääomaksi" julkistettiin keskiviikkona 14.12.2022.

Järjestämme 14.2.2023 klo 9-12 koulutuksen aiheesta Web 3.0 ja metaversumi. Kouluttajana mm. Kristo Lehtonen Sitrasta.

Johdon työpöytänäkymät ja mittaristot ovat näkyvä ja konkreettinen osa tietojohtamista. Jari Ylinen ja Timo Hakala käsittelevät blogissa tekijöitä, joita onnistuneessa johdon työpöytänäkymäprojektissa pitää huomioida.