Koulutukset

Miten tehdä tieto näkyväksi? Tule mukaan lisäämään tietämystäsi ja ammattitaitoasi yhä visualisoituvassa maailmassa!

Järjestämme kaksipäiväisen tiedonhallinnan koulutuksen, jossa ensimmäinen päivä on etäkoulutus- ja toinen lähikoulutuspäivä. 

Miten tehdä tieto näkyväksi? Tule mukaan lisäämään tietämystäsi ja ammattitaitoasi yhä visualisoituvassa maailmassa.

Miten ekosysteemimäinen toimintamalli toimii ja miksi sitä tarvitaan rajat ylittävien, kompleksisten ilmiöiden työstämiseen ja ongelmien ratkomiseen? Koulutuksemme antaa vastauksia näihin kysymyksiin!

Järjestämme ajankohtaisen koulutuksen aiheesta Web 3.0 ja metaversumi. Tietoammattilaisen on tärkeä tietää, mikä on edessämme jo kuluvalla vuosikymmenellä. Puhujina alan parhaita asiantuntijoita. 

Mad at Work? Osallistu webinaariin, jossa kuulet tekoälypohjaisista menetelmistä työhyvinvoinnin parantamiseen asiantuntijatyössä! Tapahtuma on maksuton Tietojohtaminen ry:n jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Käytännönläheisessä koulutuksessamme tarjolla monipuolisesti case-esimerkkejä tietotilinpäätöksistä useista eri organisaatiosta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Megatrendityöpaja syventää ennakointityökalujen ja trendianalyysien hyödyntämistä liiketoiminnassa. Se on samalla luonteva jatko Toimintaympäristön seurannan menetelmät ja välineet -koulutukselle.

Marraskuun koulutuksemme pureutuu organisaation toimintaympäristön seurantaan ja analyysityökaluihin, joita esittelemme case-esimerkkien kautta.

Miten tietojohtamisen ajattelutavat sopivat nopeasti muuttuvaan maailmaan? Koulutuksessa tietojohtamista tarkastellaan sekä järjestelmä- että ihmislähtöisestä näkökulmasta. Kouluttajana LUT-yliopiston tietojohtamisen väitöskirjatutkija ja luennoitsija Johanna Orjatsalo.