Työkaluja tekoälystä tietotyön kuormittavuuden jatkuvaan mittaamiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen 27.1.2023

Mad at Work? Osallistu webinaariin, jossa kuulet tekoälypohjaisista menetelmistä työhyvinvoinnin parantamiseen asiantuntijatyössä! Tapahtuma on maksuton Tietojohtaminen ry:n jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Työkaluja tekoälystä tietotyön kuormittavuuden jatkuvaan mittaamiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen

Aika: perjantai 27.1.2023 klo 9–10
Paikka: Webinaari (MS Teams)

Katsauksessa VTT:n tutkijat Johanna Kallio ja Atte Kinnula kertovat Mad@Work-hankkeessa kehitetyistä, tekoälypohjaisista menetelmistä työkuormituksen varhaiseen tunnistamiseen ja työkaluja hyvinvoinnin tukemiseen työssä.

Mad@Work-hankkeen tarkoituksena on kehittää uusia HCM-ratkaisuja, joilla voidaan auttaa vähentämään työympäristön stressitekijöitä kehittämällä työkaluja työympäristön stressitekijöiden ja ongelmien havaitsemiseksi tiedollajohtamisen tueksi. Hankkeessa kehitetään tekoäly- ja anturidataa hyödyntäviä ratkaisuja, jotka täydentävät jo olemassa olevia työhyvinvoinnin mittausmenetelmiä. 

Organisaatiobarometri on työkalu, jolla lähes reaaliaikainen tilannekuvan avulla voidaan tarjota oikein ajoitettuja tukitoimia kuormituksen vähentämiseksi ja tukea hyvinvointia johtaen tiedolla. Tekoälyn rooli tulee olemaan yhä enenemässä määrin työkalu, jonka avulla saavutetaan luovia ratkaisuja tietojohtamisen onnistumiseen organisaation prosesseissa. Tietojohtamisen asiantuntijuutta voidaan tukea ja osaamista syventää älyteknologian avulla.
 

Hinta

Tapahtuma on maksuton Tietojohtaminen ry:n jäsenille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Muille kuin jäsenille osallistumishinta on 50 euroa/henkilö.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella:
https://www.tietojohtaminen.com/ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 23.1.2023.

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa.

 

Viimeksi muutettu: 
17.1.2023